Nollenquéte 2018

Kära Nollan!

Det Du nu läser kallas för en Nollenquéte och den är till för att vi i bØf [båff], KfKb-sektionens mottagningskommitté, ska få en uppfattning om vem Nollan (Du) är, redan innan vi fått den stora äran att träffa dig personligen. (Under mottagningen kallas du för Nollan – kika gärna i modulen hur det kommer sig.) Vi vill få chansen att skapa oss en bild av vem du är, vilka intressen du har och vad du tycker om saker och ting.

Varför vill vi veta allt detta?
Jo, för att vi vill att du ska få ut det allra mesta utav din första tid på Chalmers Tekniska Högskola! Långt innan du anländer till Chalmers kommer du bli tilldelad en pHaddergrupp och ett Nolluppdrag som passar just dig. Det underlättar därför vårt arbete med mottagningen om vi vet en del saker om dig redan innan du kommer så att du snabbt kan känna dig som hemma här på vår underbara sektion. Det är alltså viktigt för din egen skull att fylla i Nollenquéten! Om det är något ord eller begrepp du inte förstår så finns svaren på det mesta i Nollmodulen (den lilla boken som följer med i detta kuvert).

Du får svara precis hur du vill – gärna på ditt eget sätt! (helst dock på svenska eller engelska, vi är inte så kunniga i runskrift eller hieroglyfer) – och tycker du att det saknas frågor, eller om du helt enkelt har mer att berätta för oss, så är det bara att lägga till på slutet. Det är även viktigt att du fyller i om du har allergier eller andra speciella matvanor, t.ex. om du är vegetarian, vegan o.s.v.
Viktigast av allt är att du är ärlig i det du skriver, eftersom det underlättar arbetet för oss och ger dig en så bra start på Chalmerstiden som möjligt! Det är också viktigt att veta att:
Din Nollenquéte läses av bØf och endast bØf.
Nollenquéten fylls i senast 10 augusti, maila gärna en bild på dig själv till bØf. Bilden och frågor rörande mottagningen kan mailas till b0f@kfkb.se (Ja det är en nolla i adressen)
Om du vill fylla i Nollenquéten elektroniskt så finns denna möjlighet via formuläret Nollenquéte 2018.

 

Nollenquéte 2018