KfKb6: Sexmästeriet

kfkb6 snäll

KfKb6 är sektionens sexmästeri. De arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. De finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6[at]kfkb.se och gilla gärna KfKb6 på facebook.

Haggis, Sexmästare 

Hej! Mitt namn är Jonathan, fast kalla mig för Haggis ,och det är jag som är sexmästare aka ordförande i KfKb6. Jag är den enda i KfKb6 som är över 20 år både fysiskt och psykiskt, då resten klagar på mina scheman som ett gäng 7-åringar. Min uppgift utöver att skriva scheman till våra arr är att gå på superviktiga möten och att vara ansvarig för att alla som går på våra arr får en kväll de sent skall glömma! Vi ses på Gasquen!

Lönn, Kassör

Tja tja! Jag heter Isac (Eller Lönn) och det är jag som är kassör i KfKb6. Mitt uppdrag innefattar att se till att mina kära medsittande inte köper duk för 600kr när de är ute och handlar mat till gasquesittningen och att leta rätt på kvitton som jag ofta glömt hemma. Ingen vet riktigt vad jag sysslar med så det är bäst att inte fråga, kom och hälsa på i styretrummet när jag bokför någon gång!

 

Kajjan, Øhlchef

Hallojsan! Mitt namn är Kajsa men om du har svårt att uttala s så kan du kalla mig Kajjan. Det är jag som är öhlchef i KfKb6 vilket betyder att jag fixar så du inte går törstig på våra arr (om jag kommer ihåg att beställa i tid, det är svårare än man tror). Jag låtsas också att jag kan något om öl och drinkar och säger ofta ord som ”humle-aromatisk, fatlagrad, jättegod”.

VG, Lappkött

Tjosan hoppsan! Victor heter jag och har posten Lappkött i KfKb6. Det är jag som ser till att ljuset lyser och ljudet låter samt fixar sköj underhållning till våra sittningar. Jag ansvarar även för kramarna i vår kommitté och delar ut dessa när mina kära kollegor ser ut att behöva lite mys <3

Vånga, PRoffs

Hallå, det är jag som är Vånga eller Johanna som ni också kan kalla mig. Jag är PRoffs vilket innebär PR-chef i KfKb6. Jag ansvarar för att få folk att hitta till våra arr genom att göra affischer, facebookevenemang etc. Jag hjälper även min kära kassör, saxmästarinna, sexmästarinna och öhlchef med saker som skall skrivas ut såsom drinklistor och sånghäften. Sist men inte minst uppdaterar jag och håller koll på instagramen. Följ oss där, Kfkb6!

Ordal, Saxmästarinna

Hejhej! Jag heter Sofie, även väldigt sällan kallad Ordal, och det är jag som är Saxmästarinna i KfKb6. Jag ser till att alla våra arr blir maxade med otroligt fint pyssel och annan dekor. Med en i stort sett obefintlig budget kan detta verka som ett helt omöjligt uppdrag, men icke! Tack vare mina sjuka sax-skills och ett eller annat otömt soprum är allt möjligt. Kom till något av våra arr för att få chansen att uppleva detta med egna ögon! Varma pussar och het sax <3

Spajs, Sexmästarinna

Hej hej! Matilda heter jag men kallas för Spajs. Jag är Sexmästarinna i KfKb6, så det är jag som bestämmer över alla andra i köket. Min uppgift är att planera och spajsa till all min mat som ni får njuta av på våra sittningar. Det är mitt ansvar att se till att ni blir mätta och belåtna helt enkelt. Så om ni vill ha tips på hur man gör den kladdigaste kladdkakan, kokar den krämigaste risotton eller har andra frågor om matlagning, så kan ni alltid komma till mig.