Sexmästeriet

IMG_8017

KfKb6 är sektionens sexmästeri. De arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. De finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6@kfkb.se, facebook samt Instagram!

Maxks, Sexmästare

Tjo! Jag heter Maxks och sitter som sexmästare, även kallat ordförande, i KfKb6! Jag ser till att alla mina medsittande har koll på sina where och when, aka lägger scheman, samt ser till att potentiella problem som dyker upp löser sig så att alla som går på våra gasquer och arr får en grym upplevelse! Sen går jag även på en hel del möten där gott och blandat diskuteras, svinkul eftersom det nästan alltid innebär gratis mat. Efter allt mitt schemaläggande och mina möten hittar man mig troligtvis på gasquen, antingen arrande eller dansande, hoppas vi ses där!

IB, Kassör

Hejsan!! Det är jag som är Elma, men kan också kallas för IB. Jag sitter som kassör i KfKb6, vilket innebär att jag har hand om all ekonomi, dvs jag räknar kapsyler på gasquen och betalar fakturor försent. Jag tilldelar även mina kära medsittande generösa budgetar. Undrar du något (så länge det inte gäller stavning) kan du alltid swisha förbi styretrummet när jag bokför!

Capo, Øhlchef

Hejhej! Mitt namn är Capo eller Emil som vissa säger. Det är jag som är Øhlchef i KfKb6 vilket innebär att jag bestämmer och beställer vad som ska drickas på våra arr så att du inte behöver va törstig. När jag inte gör fantastiska drinkar så påminner jag mina kära medsittande om hur viktig min uppgift är. Och när du undrar något om Øhl, drinkar, eller annat flytande så hittar ni mig i baren <3

Frasse, Saxmästarinna

Hej! Wilma heter jag, men kallas även Frasse och det är jag som är Saxmästarinna i KfKb6. Jag är sexmästeriets egna lilla pyssling och ser till att våra arr blir pyntade med massa och ibland ganska fin dekor. Med lite färg, kartong och en riktigt vass sax fixar jag det mesta. Så kom till något av våra arr om du vill se något utöver det vanliga, lovar att du inte kommer ångra dig!

Glowé, PRemiärminister

Hej! Jag heter Glowé och är Kfkb6 högst uppsatta informationsansvariga. Även kallad PR. Mitt största uppdrag är därför att sprida information om kfkb6-arr med hjälp av affischer och evanemang. Jag är bäst på paint. Om du undrar vart någonting kommer att vara, hur eller när det kommer att hända kan du skriva till mig, på kfkb6-facebooksida, via min mail: pr.kfkb6@kfkb.se, i skolan eller via vår instagram: kfkb6. På vardagar och helger hittas jag på Gasquen eller i GT/Spritis.

Perra, Laxkött

Tjena! Perra heter jag, kallas även William ibland, min post i KfKb6 är ”Laxkött” AKA ”ljud, ljus – och toastansvarig”. Jag ser till så att våra kära festgäster slipper dansa i mörker och sjunga acapella för att hålla igång. Med andra ord sköter jag Dj-bokningar och ser till att ljudet och ljuset, lyser och låter som det ska. Jag ser även till att det sker massa skojjigheter på våra sittningar, (mest genom att jaga toastmasters som är roligare än mig själv). Ses i dimman!

Luckan, Sexmästarinna

Tjena allihopa! Jag heter Sean och kallas för Luckan och är Sexmästarinna för vår underbara sektion. Det betyder att jag bestämmer menyn och har ansvar över maten på alla våra arrangemang men mitt största ansvar är att se till så Perra inte bakar och Maxks hackar lök.

Jag är alltså köksbossen och visar resten av mina kära medsittande hur man skalar en morot, kokar en gryta eller hackar en lök utan att börja gråta. 

Förutom att sitta på den viktigaste posten så ser jag även till att resten av kommitten har roligt då jag är (självutnämnd) fuldansansvarig vilket aldrig misslyckas med liva upp stämningen.

Om du någonsin undrar när vi håller nästa gasque, hur man gör den perfekta lasagnen eller vem Rapunzel är så är det bara att fråga mig!

Ses på Gasquen!