KfKb6: Sexmästeriet

KfKb6 är sektionens sexmästeri. De arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. De finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6[a]kfkb.se och gilla gärna KfKb6 på facebook.

Sexmästaren Fritz

Jag heter Frida Nordlund, men de flesta kallar mig för Fritz och jag går första året på Bt, jag sitter som sexmästare i KfKb6, vilket innebär att jag är ordförande för KfKb6. Som sexmästare så håller jag lite övergripande koll på det vi gör, är serveringsansvarig på våra arr, representerar oss på gasquerådet och kramas med lurvas. Det bästa med min post (förutom vårdnaden om Lurvas) är att planera och fixa, då jag älskar att hålla koll, göra listor, scheman, mm och själv anser mig va grym på festfix.

Kassören Queen Bey

Det är jag, Roya ”Queen Bey” Eivazi, som är kassör i detta fina sex. Jag läser Bioteknik sedan år 2016. Som kassör har jag hand om kassan, bokföringen, budget och allt pengarelaterat i kommittén. Det bästa med min post är att utöva min makt över de andra och att dricka vin på mysiga bokföringskvällar med sektionens kassörer. Ett kontantfritt Chalmers är det bästa som hänt då jag nu kan lägga mer tid på annat roligt, som att gå på sexmästerikalas, istället för att räkna guldmynt efter gasquen.

Øhlchefen Kleffe

Det är jag som är Noel Ernevad mer känd som Kleffe, Øhlchefen i KfKb6! Min uppgift är att låtsas kunna saker om drycker och att se till att ingen går törstig på våra arr. Sen är jag också vice serveringsansvarig, gör drinklistor och är kung bakom baren!

Lammköttet Hg

Henrik Skoglund heter jag, men svarar bättre på Hg. Jag går Kf sedan 2016 och det är jag som sitter som lammkött. Det innebär att det är jag som har hand om ljud, ljus och toasting på våra arr, men också annat som att hacka lök, dricka kaffe och andra roligheter.

PRimadonnan LindeMAN

Jag heter Henrik lindeMAN Linde och går Kf sedan 2016. Min post är PRimadonna. Pr posten handlar om att göra evenemang samt allt annat som ska skrivas ut. Man har även kontakt med pataterna.

Kirchsteigern Gatsby

Det är jag som är Gabriel ”Gatsby” Wettby, jag går första året på Bt och jag är årets Kirchsteiger. Mitt jobb i KfKb6 är att planera dekoration till våra arr, köpa tejp, samt att vakta saxarna med mitt liv.

Sexmästarinnan Fagis

Anna ”Fagis” Fagberg här, det är jag som är sexmästarinna i KfKb6-17. Jag är 20 år och går första året på Kemiteknik med Fysik. Till våra ET-Raj, Gasquer och vad än vi hittar på för kul så är det jag som planerar maten, och som sexmästarinna är det mig ni ska fjäska för om ni har något favoritrecept! Jag är numera stamkund på Axfood där jag spenderar den mesta tiden inför ett arr förutom i köket förstås! Såklart har det sina fördelar att vara just matCHEF eftersom jag styr allt före-arbete inför en sittning. ”Master of onions ”(Lammkött/PR) måste till exempel utnämnas och så även kaffekokare. Sexmästarinna är definitivt den bästa posten för mig som älskar att få cred för god mat.