KfKb6: Sexmästeriet

kfkb6 snäll

KfKb6 är sektionens sexmästeri. De arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. De finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6[at]kfkb.se och gilla gärna KfKb6 på facebook.

Haggis, Sexmästare 

Hej! Jag heter Fanny/Rau och är sexmästare/ordförande i KfKb6-18. Min uppgift är att göra jättefina scheman som ingen tittar på samt gå på jätteviktiga möten och ta med mig viktig information som ingen lyssnar på. Jag är även serveringsansvarig under våra arr, vilket innebär övergripande koll och ansvar.

Lönn, Kassör

Hejhej! Jag heter Gabriel och är kassör i KfKb6. Det är jag som har den egentliga makten för alla vet att det är pengar som räknas. Jag är inte bara kassör utan också smartast i KfKb6, men det är lite lowkey. När jag inte kassörar mig så ägnar jag mig åt tjuvjakt och ringbarka träd. Det är bara att höra av er till mig om ni har några frågor om bokföring eller om hur man stryper en björn. Hejdå!

Kajjan, Øhlchef

Tjatja! Jag heter Stina Dellås men mer känd som Schtein! Jag är en chey på 21 somrar och det är jag som är öhlchef och hackkyckling i KfKb6. Som öhlchef gör jag relativt lite men svåra saker för min förmåga, som att ställa flaskor i fina rader, gå på systemet och göra drinklistor i tid. Jag ser till att ingen går törstig på våra arr och är knug knug knug i baren. Ha det gött, haj!

VG, Lappkött

Erman Kulaglic aka Erman aka Lammkött aka Lampkött aka Ljudljus och toastansvarig.

Vånga, PRoffs

Hej hej, Ludvig MOØ Hovland heter jag och har äran att vara PR chef för KfKb6. Det betyder att det är jag som fixar posters, drinklistor, sånghäften och massa annat. Hör också av mig till pateterna lite då och då.

Ordal, Pyssling

Yoyoyo! Jag är en Saxmästare och kallas för: Jårn, Jarn, Arn, Arne, Pyssling, Bjarne, Björn, Jörn, Jörgen, Karin, Jürgen, Jürg m.m. och brukar klippa saker vilket är ytterst viktigt för att det ska bli snyggt när det är fest & kalas. Jag har nästan ingen budget alltså ni får gärna swisha till 072 851 60 59 och stötta mitt viktiga arbete och eftersom ni nu också har mitt nummer kan ni skriva grattis till mig när jag fyller år och önska mig god jul!

Spajs, Sexmästarinna

Det är jag, Elina/chilly, som är sexmästrinna i KfKb6. Mitt uppgift i sexet är att handla mat och piska de andra att laga den åt mig.