Ärade sektionsalumner för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med fysik. 

Vi har den stora äran att presentera årets Alla Tiders KfKb-kalas som kommer äga rum den 10 november 2018. Denna tillställning är till för Alumner och Studenter som studerar och har studerat Kf, Bt eller Kb. 

 

Kvällen kommer inledas med fördrink 18.01 och sedan fortsätta med sittning i Kalle Glader. För att hålla er uppdaterade ber vi er attenda detta evenemang https://www.facebook.com/events/331637374255780/?active_tab=about

Klädkod: Kostym

 

Vi är så glada att ni anmält ert intresse för sittningen och vi hoppas nu att ni alla kan komma! För att bekräfta er plats och få en biljett ska en betalning på 500 kronor föras över till bankontot 42221717089 (Nordea) innan den 12e oktober (12/10). Vi önskar också att ni fyller i denna anmälan https://goo.gl/forms/6pkAIjKwnD4WHwsM2.

 

Denna anmälan är för att vi ska ha koll på era matpreferenser och allergier samt möjlighet för oss att skicka ut information snabbt inför sittningen. Observera att det inte är samma enkät som för intresseanmälan och att denna är för att få en biljett till sittningen.

 

Hör av er om ni har några frågor/funderingar eller om ni vill gückla på sittningen till atkkk@kfkb.se

 

Vi ser verkligen fram emot att träffa er för Alla Tiders Kalas!

 

Alla tiders hälsningar !

ATKK-Kommittéen

 

PS. Dela mycket gärna denna enkät med era gamla klasskamrater så att så många som möjligt kan umgås med oss denna afton. 

Äntligen är det dags för Alla Tiders KfKb-kalas! – Betalningsinformation